[Ulotka. Incipit] Was leistet der Danziger Hypotheken-Verein dem Darlehns-Nehmer? (Danzig : [wydawca nieznany], 1869)
Druk stowarzyszenia dla pożyczkobiorców.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- druki ulotne; Druki ulotne -- 19 w; Druki ulotne