[Afisz. Incipit:] Koło Miłośników Sceny przy Dzwonie Kaszubskim Rumia odegra przedstawienie teatralne p.t. "Wujaszek z Gdyni" ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na afiszu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Amatorskie zespoły artystyczne; Teatr; Rumia (woj. pomorskie, pow. wejherowski, gm. Rumia); Afisz