Miesiąc Kultury Europejskiej - Kraków Czerwiec 1992 European Cultural Month - Cracow June 1992. ([Międzynarodowe Centrum Kultury], 1992)
Medal. Na awersie: wieże kościoła Mariackiego w Krakowie, wzdłuż krawędzi półkoliście napis: Miesiąc Kultury Europejskiej+Kraków Czerwiec 1992. Na rewersie: po środku herb Krakowa, pod nim Lajkonik, wzdłuż krawędzi półkoliście napis: European Cultural Month+Cracow June 1992.