[Afisz. Incipit] Zarządzenie o przymusowym szczepieniu przeciw błonicy. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o szczepieniach.
Keywords: Błonica -- szczepienie -- 1945-1970 -- druki ulotne; Pruszcz Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Pruszcz Gdański (woj. pomorskie, pow. gdański, gm. Pruszcz Gdański); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne