Elbląg - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia ludzi kopiących zieleniec w Elblągu w czynie społecznym, 15 maja 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Czyny społeczne -- Polska -- 1945-1990 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Elbląg; Elbląg (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa