[Afisz teatralny. Incipit] Sechstes Abonnement. No. 19. Danzig. Sonntag, den 13. April 1823. Die Zauberflöte. Eine heroische große Oper in 3 Aufzügen. Musik von Mozart. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1823)
Afisz przedstawienia "Die Zauberflöte. Eine heroische große Oper in 3 Aufzügen" z muzyką Wolfganga Amadeusza Mozarta.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Mozart, Wolfgang Amadeus -- (1756-1791).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w