Ex Libris Tymoteusza Karpowicza Stanisław Grabczyk. - Grabczyk, Stanisław (1902-1979) (1967)
Na tle gałązki laurowej i gęsiego pióra skosem napis: Ex Libris Tymoteusza Karpowicza. Nazwisko aut. i technika graf. u dołu pod wyobrażeniem.