Ex Libris Anna i Józef Ondruszowie [Bogusław Brandt]. - Brandt, Bogusław (1909-1983) (1965)
Średniowieczne miasto obwiedzione murami, u góry na wstędze napis: Ex Libris, u dołu, pod kompoz. na wstędze napis: Anna i Józef Ondruszowie.