Dziennik 1978-1985 / Andrzej Kijowski ; wybór i oprac. tekstu Kazimiera Kijowska i Jan Błoński. - Kijowski, Andrzej (1928-1985) (Wydawnictwo Literackie, 1999)
Zawiera także: Dziennik internowania z 1981 r.