Solo Andrzej Stasiuk : monodram Michała Kowalskiego. - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2002)
Plakat premiery 24.05.2002 r. Reżyseria: Agnieszka Olsten.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 2001-; Plakaty -- 1990-.; Plakat teatralny