Ex Libris 1969 Tadeusza Presza / A. Wacławczyk. - Wacławczyk, Andrzej (1946- ). ([wydawca nieznany], 1969)
Przedstawia w ramce liniowej ćmę fruwającą nad drogowskazami z nazwami miast. Napis na dolnych skrzydłach ćmy: Ex Libris, w środku wyobrażenia: 1969, na skrajnym drogowskazie: Tadeusza Presza.