Monologi miłosne w świecie postświatowym - Poprawa, Adam (1959- ).; Lipska, Ewa (1945- ). (2014)
Recenzja książki: Droga pani Schubert... / Ewa Lipska. Kraków, 2012.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.