[Afisz. Incipit] Zarząd Okręgowy Związku Akademickiej Młodzieży Polskiej w Gdańsku organizuje od dnia 17.IV.1950 r. Biuro Informacyjne dla kandydatów na wyższe uczelnie. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o otwarciu biura.