M. Z. G. Zecernia ręczna. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia zecernię ręczną w Miejskich Zakładach Graficznych na Starym Przedmieściu w Gdańsku, 1947 rok.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Drukarnie; Zecerstwo; Gdańsk (woj. pomorskie); Stare Przedmieście (Gdańsk ; część miasta)