Koncert symfoniczny dyplomantów Państwowej Wyższej Szkoły Muzycznej w Sopocie. - Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1953)
Afisz inf. o koncercie wykonawców - Jan Malinowski, Kinga Brodkówna, Andrzej Dunin.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.