[Afisz. Incipit] Tow. Przyjaźni Polsko-Radzieckiej Odział w Malborku urządza ... Sylwester ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie w salach Zarządu Miejskiego.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.