Interessiert jede Hausfrau! : Bessere Zeiten unausbleiblich / Arthur Lange. - Lange, Arthur (s.n., 1939)
Ulotka zachęcająca do skorzystania ze specjalnej oferty w przedwojennym, gdańskim sklepie Arthura Lange, który znajdował się na Elizabethwall 8 (Wały Jagiellońskie) oraz na Schmiedgasse 13/14 (Kowalska).