Interessiert jede Hausfrau! : Bessere Zeiten unausbleiblich - Lange, Arthur ([Gdańsk : s.n., 1939)
Ulotka zachęcająca do skorzystania ze specjalnej oferty w przedwojennym, gdańskim sklepie Arthura Lange, który znajdował się na Elizabethwall 8 (Wały Jagiellońskie) oraz na Schmiedgasse 13/14 (Kowalska).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Środki czystości -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.