Wystawa fotografii Szwajcarskiej w BWA w Sopocie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia wystawę fotografii szwajcarskiej w Biurze Wystaw Artystycznych w Sopocie 5 maja 1978 roku.