Ex Libris František Záleský / Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1942)
Przedstawia krajobraz, lasek na tle wzgórz, u dołu napis: Ex Libris František Záleský. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.