Ex Libris Adama Mściwujewskiego - Wróblewska, Krystyna (1904-1994).; Mściwujewski, Adam (1898-1965). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1964)
Ptak przelatujący nad trzema kolumnami jońskimi, u dołu napis: Ex Libris Adama Mściwujewskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artystki.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.