[Afisz teatralny] Antoni Czechow - Wujaszek Wania = (Dadia Wania) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1977)
Afisz teatralny informujący o premierze 26.02.1977 r. Scena Kameralna Teatru Wybrzeże w Sopocie. Reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Marian Kołodziej.