[Afisz teatralny] Antoni Czechow - Wujaszek Wania = (Dadia Wania) - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1977)
Afisz teatralny informujący o premierze 26.02.1977 r. Scena Kameralna Teatru Wybrzeże w Sopocie. Reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Marian Kołodziej.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1970-2000.