Buecherei Alfred Geyer / FHE. - Ehmcke, Fritz Hellmut (1878-1965) (1939)
W gotyckim wnętrzu regał sięgający do sufitu zapełniony książkami, obok dwóch mężczyzn, u dołu w obramowaniu napis: Buecherei Alfred Geyer, poniżej ryta sygnatura artysty.