Odznaczeni aktorzy Teatru Wybrzeża / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1976)
Przedstawia aktorów Teatru Wybrzeża odznaczonych krzyżem komandorskim, na zdjęciu dyrektor teatru Antoni Biliczak i wicepremier Józef Tejchma, 20 listopada 1976 r.