Ex Libris Leszka Kosteckiego : Le Soleil Luit Pour Tout Le Monde / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1979)
Wśród roślinności, pod świecącym słońcem siedzące dwa koty, obok ptak siedzący na gnieździe, u góry z lewej strony napis: Le Soleil Luit Pour Tout Le Monde oraz Ex Libris Leszka Kosteckiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.