[Afisz. Incipit] Dyrekcja Państwowego Liceum Ogólnokształacącego Korespondencyjnego ogłasza zapisy na rok szkolny 1950/51. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zapisach do liceum wraz z warunkami.