[Afisz. Incipit] Dyrekcja Państwowego Liceum Ogólnokształacącego Korespondencyjnego ogłasza zapisy na rok szkolny 1950/51. (Elbląg : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zapisach do liceum wraz z warunkami.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne