Obywatle! Polacy i Polki! : Wszyscy na Wiec Pokoju!! (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o proteście przeciw użyciu broni atomowej.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.