Sekretarz KC Stanisław Kania w Stoczni Północnej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1976)
Przedstawia wizytę Stanisława Kani w Stoczni Gdańskiej, 30 grudnia 1976 r.