Mistyka inkarnacyjna Wcielonego Słowa / Stanisław Nowak. - Nowak, Stanisław (1935-2021)
1. Mistyka inkarnacyjna. 2. Mistyka kard. Piotra de Berulle. 3. Mistyka uczniów Kardynała. 4. Mistyka duchowości kapłańskiej.