Mistyka inkarnacyjna Wcielonego Słowa - Nowak, Stanisław (1935-2021). (1999)
1. Mistyka inkarnacyjna. 2. Mistyka kard. Piotra de Berulle. 3. Mistyka uczniów Kardynała. 4. Mistyka duchowości kapłańskiej.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Berulle, Pierre de -- (1575-1629); Filipini; Duchowość katolicka; Mistyka; Duchowość; Duchowość kapłańska; Artykuł z pracy zbiorowej