Alfred Flechtheim / Hans Kohlschein. - Kohlschein, Hans (1879-1948) (1905)
Kobieta na kamiennym moście, przed którym stoi śmierć, na filarze mostu tabliczka z nazwiskiem artysty: Hans Kohlschein i datą [19]05. Napis u góry: Alfred Flechtheim.