Akt Konfederacyi Generalney [Inc.:] Zgromadzeni na Seym do Warszawy i w pełnym zbiorze grono Seymowe składaiący, w porze dzisieyszéy, kiedy wszystko, co nas otacza nadzwyczaynym zdumiewa widokiem [...]. (s.n., 1812)
Druk ulotny - akt powołania Konfederacji Generalnej z 28 czerwca 1812 r.