[Afisz teatralny] Korzenie sięgają głęboko : sztuka w 3 aktach Arnaud d'Usseau i James Gow w przekładzie Ryszarda Ordyńskiego / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1951)
Afisz teatralny informujący o premierze 20.03.1951 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni Pl. Grunwaldzki 1. Reżyseria: Wiktor Biegański, scenografia: Marian Kołodziej, kier. literacki: Stanisława Fleszarowa.