Ze Zbiorów Dr Eug. Piotrowskiego / H. Pawlikowska. - Pawlikowska, Halina (1931-2013) ([wydawca nieznany], 1964)
Wśród falistych linii sylwetka mężczyzny, wyżej siedzącej kobiety, nad nimi książka z rysunkiem ratusza wrocławskigo w owalu, wokoło napis: Ze Zbiorów Dr Eug. Piotrowskiego.