Sophia Princ: Drucka Lubecka / B. Brandt. - Brandt, Bogusław (1909-1983) (1963)
Pod książęcą koroną na tle płaszcza z gronostajów herb rodziny książąt Druckich- Lubeckich, pod nim na wstędze napis: Sophia Princ: Drucka Lubecka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.