Sophia Princ: Drucka Lubecka - Brandt, Bogusław (1909-1983).; Chomętowska, Zofia (1902-1991). ([Miejsce nieznane], 1963)
Pod książęcą koroną na tle płaszcza z gronostajów herb rodziny książąt Druckich- Lubeckich, pod nim na wstędze napis: Sophia Princ: Drucka Lubecka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie katalogu Biblioteki Narodowej.
BNPol online, 22.05.2024
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.