W piatek, dnia 7 maja o godz. 20-tek w kawiarni Patria nastąpi uroczyste otwarcie beczki wypełnionej zespołem Sentymentalnych śledzi. (Gdynia : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o występach.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kawiarnie -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne