Przymierze społeczne 4. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1994)
Plakat wyborczy Marek Połubiński z wyborów samorządowych 1994 lub 1998.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Wybory lokalne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000 -- plakaty