Gombrowicz - Ślub - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1982)
Plakat przedstawienia z 1982 r.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.