Rola Żydów w handlu polskim w pierwszej połowie XVII wieku - Guldon, Zenon (1936-2012).; Kazusek, Szymon (2004)
Dawne województwa małopolskie i sandomierskie.
Tyt. nagł.
Tyt. w j. ang. ze streszcz., tyt. w j. fr. z dodatkowego spisu treści.
Art. zawiera tab.
Streszcz. w j. ang.
Keywords: Żydzi -- handel -- Polska -- Małopolska (region) -- 17 w; Żydzi -- handel -- Polska -- 17 w