Ex. Libris W. P. Hunt / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (2005)
Leżący nagi mężczyzna z gołębiem w ręku, w tle antyczna świątynia, u dołu na prostokątnej tabliczce napis: Ex. Libris W. P. Hunt.