Ex. Libris W. P. Hunt - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005).; Hunt, W. P. ([Miejsce nieznane], 2005)
Leżący nagi mężczyzna z gołębiem w ręku, w tle antyczna świątynia, u dołu na prostokątnej tabliczce napis: Ex. Libris W. P. Hunt.
Data na podstawie działalności artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w