[Dni Turku w Gdańsku] / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1986)
Przedstawia delegatów Finlandii przekazujących dar dla Gdańska oraz zwiedzających wystawę w Ratuszu Głównego Miasta z okazji Dni Turku w Gdańsku, 4-10. 08. 1986 r.