[Dni Turku w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1986)
Przedstawia delegatów Finlandii przekazujących dar dla Gdańska oraz zwiedzających wystawę w Ratuszu Głównego Miasta z okazji Dni Turku w Gdańsku, 4-10. 08. 1986 r.
Tytuł i data nadane przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Wizyty oficjalne -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Wystawy -- Polska -- Gdańsk -- 1990- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1990- -- fotografie