Mistrzostwa Polski w jeździectwie : Sopot tor wyścigowy 23 : 24 : 25-X-53 (Gdańsk : [s.n.], 1953)
Plakat.
Keywords: Wyścigi konne -- Polska -- 1945-1970 -- plakaty; Zawody hipiczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- plakaty; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty