Deutsche Hochschulmeisterschaften 1925 : Danzig 26-26 Juli. ([wydawca nieznany], 1925)
Karta pocztowa z okazji zawodów sportowych szkół wyższych w Gdańsku 25-26 lipca. Na druku grafika: biegnący mężyczna. W prawym górnym rogu litera M (być może autora grafiki).