[Afisz. Incipit] Do Obywateli Orunii. Obywatele i Obywatelki! Stoimy przed doniosłym aktem ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz propaganodwy z okresu wyborów do Sejmu w styczniu 1947 r. zachęcający do głosowania na Blok Demokratyczny.