I know! Gramatyka program do nauki języka angielskiego. (Warszawa : Presspulica, 2007)
Multimedialny program do nauki gramatyki j. angielskiego od poziomu podstawowego do zaawansowanego.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Dodatek do dziennika Rzeczpospolita (2007).
Wymagania systemowe: procesor Pentium II 333 MHz; 64 MB pamięci RAM; 100 MB wolnego miejsca na dysku; Windows 98 z Service Pack 2, Me, 2000 z Service Pack 4, XP, Vista; CD-ROM; karta graficzna z rozdzielczością co najmniej 800x600; Ms Internet Explorer 6.0 lub nowszy; Ms Media Player 9.0 lub nowszy.
Keywords: Język angielski -- gramatyka -- zadania i ćwiczenia; Wydawnictwa elektroniczne